Wat is je huis waard?

Iedereen wil zijn huis graag 'goed' verkopen. Maar wat houd dat eigenlijk in? Wil je jouw huis snel verkopen of liever de hoogst mogelijke prijs ervoor krijgen? Hoeveel tijd heb je voor de verkoop? Of wat dacht je van vragen als:

- Zijn er mensen op zoek naar ons huis?
- Hoeveel soortgelijke huizen staan er al in de verkoop en wat is jullie ervaring hiermee?
- Wat is de beste verkoopstrategie?

Goed verkopen heeft voor iedereen een andere betekenis. Maar waar iedereen het over eens is, is dat je van de makelaar verwacht dat je goed wordt begeleidt. Door je zaken uit handen te nemen, moeilijke zaken makkelijk en begrijpelijk te maken en je te behoeden voor al te grote risico's. En dat alles voor een scherp en eerlijk tarief.

Hoe wij dat doen, zo'n waardebepaling?

Een goede inschatting van de waarde van je huis valt pas te maken na een uitgebreid onderzoek. de taxateur van Hofstede Makelaardij Zaltbommel zal je hierin eerlijk adviseren. De vraagprijs van een huis is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de tijd die je hebt om het huis te verkopen. En natuurlijk afhankelijk van de marktontwikkelingen in de regio. Daar weten wij alles van! Wil je daarover meer informatie, hier lees je hoe dat in zijn werk gaat. 

Of maak meteen een afspraak: 

Ik wil een gratis waardebepaling!