Hofstede Zaltbommel als aankoopmakelaar

Een nieuw huis, daar moet je van kunnen dromen. Maar zeker nooit wakker van liggen. Met Marion Blom sta je er niet alleen voor in de juridisch, technische en financiële aspecten van een woningaankoop. Bovendien hebben wij vanuit ons brede regionale netwerk een voorsprong op de markt. Met onze kennis en expertise kunnen we hierdoor scherp onderhandelen en de beste match maken voor jouw droomhuis!

Je wilt een nieuwe woning kopen

En het huis van je dromen heb je zelfs al gevonden. Gefeliciteerd!  Of je hebt besloten dat je jouw huis wilt verkopen. 

Een nieuw huis kopen is een spannende aangelegenheid waarbij vragen in je op komen, als: Is de vraagprijs niet te hoog? Wat is een goede onderhandelingsstrategie? Hoe regelen we dat juridisch? En als ik straks onverwachts toch nog onder het koopcontract uit wil? Of erger: de verkoper trekt het pand terug?

De aankoopmakelaar van Hofstede Makelaardij Zaltbommel geeft je antwoord op al je woonvragen en voorziet je van helder en deskundig advies. Transparant én zakelijk! Want verliefd worden op een mooi huis is natuurlijk de eerste stap. Maar vervolgens is het wel belangrijk dat je met beide benen op de grond blijft staan.

Daarom zijn wij er voor je, zodat je er niet alleen voor staat.


Maak een afspraak voor advies!