De juiste hulp bij het vinden en de aankoop van je nieuwe woning

Er zijn verschillende wegen die je kunt bewandelen tijdens de zoektocht en aankoop van je nieuwe woning:

- Alles zelf doen
- Nadat je jouw droomhuis hebt gevonden een aankoopmakelaar inschakelen
- Je maakt gebruik van doorlopende begeleiding van zoektocht tot en met aankoop

Natuurlijk wil je ook op de hoogte blijven van het nieuwe aanbod. Funda.nl helpt je daarbij zeker op weg. Maar veel vaker is er de wens om in een vroeg stadium te weten wat er te koop komt op de markt. Wij kunnen je hierbij helpen. Als onderdeel van Hofstede Makelaardij werken wij samenwerken met zes kantoren in het rivierengebied, waardoor wij een bijzonder goed beeld hebben van wat er mogelijk in de verkoop komt.  Met ruim dertig jaar ervaring zijn wij van onschatbare waarde in je zoektocht naar jouw nieuwe thuis.

Zo inventariseren we ale je woonwensen om te komen tot een gerichte zoekopdracht. Onze database, gecombineerd met onze kennis van de woningmarkt heeft al vaak de perfecte match opgeleverd. Ook kijken wij naar het huidige aanbod op de markt en houden wij de nieuwe woningen voor je in de gaten.

Zodra wij je droomhuis gevonden hebben moet er natuurlijk ook slim onderhandeld worden om zo te komen tot de scherpste prijs en voorwaarden. Maar denkt u ook aan alle andere zaken die wij voor je regelen:

- Het checken van het bestemmingsplan en andere juridische aspecten van de woning
- Het al dan niet uit laten voeren van een technische keuring
- Het controleren van de (voorlopige) koopakte en het doornemen hiervan
- De inspectie van de woning alvorens je naar de notaris gaat en de begeleiding bij de notaris

Door ons in te schakelen zal dit op een professionele wijze gebeuren en dat scheelt je veel gedoe. Daarnaast zijn wij je rots in de branding als het gaat om advies over de juridische aspecten, het taxatierapport en de complete begeleiding bij de (voorlopige) koopakte en de inschrijving bij de notaris.


Compleet, van zoekopdracht tot de sleutel van je droomhuis!

Maak meteen een afspraak!