Wij zijn Hofstede makelaardij Zaltbommel

Het kopen of verkopen van een huis is altijd een grote beslissing. Wij begrijpen dit als geen ander. Een belangrijk moment waarin je moet kunnen vertrouwen op de expertise en het netwerk van je makelaar. Bij Hofstede Makelaardij zijn we al ruim dertig jaar actief in het rivierengebied. Met zeven vestigingen zijn we betrokken bij wat er speelt en staan jouw woonwensen centraal! Door onze persoonlijke benadering en door de juiste panden te verenigen met de juiste mensen, lukt het ons altijd om voor iedereen een huis en vooral een thuis te vinden. 

Laten wij ons even voorstellen.

Marion Blom, geboren en getogen in Zaltbommel. Inmiddels ruim vijfentwintig jaar ben ik met heel veel liefde en plezier werkzaam in de makelaardij. Ik beoefen mijn vak met zorg en passie. Ik heb geen werk maar een hobby, hoor je mij regelmatig zeggen! Er is niets leuker om mensen te begeleiden met het realiseren van hun dromen. Een huis is zo bepalend voor hoe je jezelf voelt en je levensgeluk. Je koopt immers geen huis maar een thuis.

Otto Smit is onze NVM makelaar. Na jaren van ondernemerschap en een flinke staat van dienst is Otto Smit nu de steun en toeverlaat van Marion. Ook is hij de eindverantwoordelijke als het gaat om de aankopen en verkopen op kantoor Zaltbommel.

Jeannette van Gijn is onze rots in de branding op kantoor Zaltbommel. Deze dame zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Vaak is zij ook voor jou het eerste aanspreekpunt. Omdat wij als geen ander weten dat persoonlijk contact ontzettend belangrijk is, houden we bij Hofstede Makelaardij Zaltbommel van korte lijnen en een duidelijke communicatie. Zo proberen wij gezamenlijk jouw woonwensen te realiseren. 

Wil je kennismaken of heb je een woonvraag? We zijn maar een telefoontje bij je vandaan of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. 

Marion Blom eigenaresse Hofstede makelaardij Zaltbommel

Marion Blom

Otto Smit

Jeannette van Gijn

Kantoor eigenaar NVM makelaar Binnendienst medewerkster