Beemstraat 24, GAMEREN €1.295.000 k.k.


RUST EN RUIMTE.... Dat typeert deze prachtige monumentale herenboerderij, gelegen op een riant perceel. Deze herenboerderij is opgedeeld in een woonhuis, zelfstandig toegankelijk appartement en een zelfstandig toegankelijke bed and breakfast, of mantelzorgwoning. Daarnaast heeft het huis twee huisnummers met zelfstandige aansluitingen op nutsvoorzieningen, dus ook mantelzorg of werken aan huis zou een optie kunnen zijn.
Het is sfeervol wonen in een karakteristieke behuizing als deze waar gelukkig nog veel authentieke elementen bewaard zijn gebleven. De royale afmetingen van alle vertrekken en de ligging maken dit huis uniek om te wonen. Dit statige object wordt omgeven door een prachtige tuin met aan weerszijden een perceel weiland zodat het houden van paarden en kleinvee prima tot de mogelijkheden behoort. Er is zelfs een rijbak en een stal ingericht voor het houden van paarden.
Bovendien biedt het perceel veel privacy vanwege de centrale ligging op het perceel, de lommerrijke beschutting van groene bosschages en mooie markante bomen.
Gameren ligt onder de rook van Zaltbommel, wat heel centraal in het land gelegen is. De oprit van de A2 is met ca. 5 autominuten bereikbaar.

Bouwvorm

Soort woning Woonboerderij
Type woning Vrijstaande woning
kwaliteit woning normaal
Bouwjaar
Bouwvorm
Ligging

Indeling

Woonoppervlakte 400 m²
Perceeloppervlakte 5710 m²
Inhoud 1800 m³
Verdiepingen 3
Aantal kamers 10
Aantal slaapkamers 6

Energie

Energieklasse
Energie einddatum
Verwarming
Warmwater c.v.-ketel
Combiketel
Eigendom

Buitenruimte

Hoofdtuin tuin rondom
Oppervlakte hoofdtuin
Achterom ja
Kwaliteit tuin verzorgd

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand hout
Voorzieningen

Parkeergelegenheid

Garage inpandig

Overig

Permanente bewoning ja
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Dak

Soort dak schilddak