Maasbandijk 42, KERKDRIEL €1.175.000 k.k.


La douce France! Dat is hoe u zich waant als u rondloopt door en om dit zeer bijzondere object. Dit grootse en fantastische aanbod is uniek in zijn soort. Het betreft een meer dan riante woning met een tweede gastenverblijf/woning/B&B/...of welke bestemming u het ook wilt geven. Het perceel is fors van formaat en is ingericht als lommerrijke tuin rondom het woonhuis en prachtige binnentuin. De grote voormalige fruitschuur met garage biedt enorm veel extra ruimte en geeft mogelijkheden voor meer!
Dit aanbod is rijk aan historie, in onze brochure leest u meer over de achtergrond van deze "Dingen Hoff". De huidige bewoners hebben het met heel veel zorg en aandacht voor het verleden, kleurstelling en materiaalkeuze geheel gerenoveerd en aangepast aan de hedendaagse standaarden.
En dan de omgeving: in de directe nabijheid vindt u een watersportcentrum, jachthaven, 9 holes golfbaan en een gezellig dorpscentrum met diverse winkels, restaurants en natuurlijk alle voorzieningen zoals scholen, medisch centrum, bibliotheek etc. Ziet u zich zichzelf al zitten, onder de heerlijke aangebouwde veranda, met een wijntje en een stukje kaas? Geniet van de heerlijke avonden, terwijl u naar de zonsondergang kijkt?

Bouwvorm

Soort woning Woonboerderij
Type woning Vrijstaande woning
kwaliteit woning normaal
Bouwjaar 1948
Bouwvorm
Ligging

Indeling

Woonoppervlakte 473 m²
Perceeloppervlakte 3220 m²
Inhoud 1680 m³
Verdiepingen 2
Aantal kamers 11
Aantal slaapkamers 7

Energie

Energieklasse
Energie einddatum
Verwarming
Warmwater c.v.-ketel
Combiketel
Eigendom

Buitenruimte

Hoofdtuin tuin rondom
Oppervlakte hoofdtuin
Achterom nee
Kwaliteit tuin normaal

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand steen
Voorzieningen

Parkeergelegenheid

Garage vrijstaand steen

Overig

Permanente bewoning ja
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Dak

Soort dak zadeldak